Hit Enter to search or Esc key to close

Grčka - Leto 2020

Apartmanski i hotelski smeštaj

Grčka leto 2020

Grčki narod je sudbina od samog početka vezivala za ostrva i obale Mediterana. Više od 3000 godina intenzivnog života na ovim prostorima rezultiralo nastankom kulture koju mi danas zovemo zapadno evropska civilizacija. Grci su oduvek bili vezani za more, bili su dobri morepolovci, brodograditelji i trgovci. Početkom dvadesetog veka a naročito nakon drugog svetskog rata osnovna ekonomska grana u Grčkoj postaje turizam.

Priroda Grčke je fascinantna od visokih planina na severu do brojnih ostrva i predivnih plaža koje se mogu naći na svakom koraku u ovoj mediteranskoj zemlji. Grčka ostrva predstavljaju pravi užitak za svakog ljubitelja mora i bajkovitih plaža. Grci su dobri domaćini koji u svojoj tradiciji imaju pesmu ali i vino što najbolje možete doživeti ako posetite Grčko veče koje predstavlja grčki tradicionalni ples i organizuje se širom zemlje.

 

 

Grčka letovanje

Leto u Grckoj uvek je posebno za sve nas za koje je Grčka sinonim za pravo letovanje. Iako u ovoj prijateljskoj zemlji postoji bezbroj predivnih destinacija mi smo se potrudili da vam predstavimo neko od njih kao što su Krf, Sivota, Parga, Vrahos, Nidri na Jonskoj obali. Na olimpskoj regiji nalaze se dobro poznate i veoma povoljen destinacije kao što su Paralija, Olimpik bič, Platamon, Nei Pori ali i majne poznate kao što su Velika, Kokino Nero, Kastri Lutro. Sledeća destinacija koju smo odabrali za vas je dobro poznata na našem tržištu a to je Halkidiki. Na Kasandri i Sitoniji nalaze se brojne destinacije kao što su Polihrono, Hanioti, Pefkohori ali i NIkiti, Neos Marmaras, Toroni, Sarti itd. Grčka je zemlja sa 1000 ostrva ali neka od njih poslednjih godina postaju poznata po velikom broju naših turista. Ostrvo Evija pre svega destinacije Edipsos, Pefki, Pirgos i Oreo veoma su popularni kako zbog prelepih plaža tako i zbog povoljnih cena.

Leto 2020 - Apartmani

Tour list image

Nei Pori

1 Tour

Leto 2020 Raj za roditelje sa decom i one koji žele odmor Nei Pori je letovalište relativno novijeg datuma, koje je sagrađeno baš tako, da bude turističko mesto. Ne podseća na klasične grčke gradiće, nema uskih makadamskih ulica i starog dela grada, zakrčenih automobilima i ljudima, već ga karakterišu široke ulice i trgovi, brojna dečija igrališta… Mesto

Tour list image

Olympic beach

0 Tours

Leto 2020 Velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora… Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria. Smešten je podno mitskog Olimpa i udaljen od Paraljie 3 kilometra, a povezan je sa njom lepim šetalištem duž plaže. Čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće